Téged is vár a FIRST LEGO League Klub!

Az oldal utolsó tartalmi frissítésének időpontja: 2023.09.14. 

Építsd meg velünk az első robotodat és lépj be a FIRST LEGO League közösségébe! Iskola, óvoda utáni foglalkozást indítunk 6-10 éves gyerekeknek minden hétfőn a Bartók Béla úti Pagonyba, ahol a szakembereink segítségével ismerheted meg a robotika és a programozás csodálatos világát.

Magyarországon elsőként egy különleges szakkört indítunk a LEGO Education által kidolgozott tananyagra, valamint a FIRST LEGO League globális robotverseny tapasztalataira építve. A foglalkozásokon a 6-10 éves gyerekek megépíthetik az első LEGO robotjukat, valamint különleges LEGO építményeket építhetnek, miközben a foglalkozások alatt fejlődik a csoportmunka, a kommunikációs és a problémamegoldó képességük. Ráadásul az hatodik foglalkozást követően egy FIRST LEGO League Explore szettel is megajándékozzuk a gyerekeket, hogy az építést és a programozást otthon is folytathassák.

 

A FIRST LEGO League Klub foglalkozásai habár egymásra épülnek, mégis minden tanóra különleges egységet alkot, hogy az esetleges betegség miatt hiányzó gyerekek bármikor visszakapcsolódhassanak. Nálunk megtanulhatod, hogy miként lehet egy felmerülő problémára megoldást találni, hogy miként lehet jól csapatban dolgozni. Előzetes ismeret nem szükséges, nekünk elegendő, ha szeretsz a LEGO-val építeni és jobban meg akarod ismerni a robotprogramozást!

Így minden résztvevő elsajátítja majd az összes képességet, ami a FIRST LEGO League Explore 2023 szeptemberi induláshoz, majd sikeres és örömteli részvételhez szükséges.

 

Hol lesznek a foglalkozások?

A Bartók Béla úti Pagony Kufli termében (1114 Budapest, Bartók Béla út 5-7).

 

MIkor lesznek a foglalkozások?

2023. március 6-át követően hetente minden hétfőn 16.30 és 17.30 között. 

Tervezett időpontok: Március 6, 13, 20 és 27; Április 03, 17

 

Mennyibe kerül egy foglalkozás?

Minden foglalkozás egy órás időtartamú. A foglalkozás díja: 4000 forint/alkalom. 

 

Milyen eszközöket kell vinnem a foglalkozásokra?

Azt kérünk, hogy hozz magaddal egy olyan tabletet vagy ha ezt nem megoldható, akkor mobiltelefont, amelyre a robotok programozásához szükséges LEGO® Education SPIKE™ Legacy applikációt telepíted. Mi biztosítjuk a LEGO Education SPIKE Essential robotot és sok LEGO építőelemet!

 

Mi történik, ha ki kell hagynunk betegség miatt egy foglalkozást?

Semmi gond. A foglalkozások nem épülnek egymásra, mindegyik különálló egységet alkot. Természetesen csak azon foglalkozások után kell fizetnetek, ahol tényleg megjelentek.

 

Mennyien jelentkezhetnek? 

A FIRST LEGO League Klub csak 12 gyereket tud fogadni. A foglalkozásokon 3 fős csoportokat alkotunk majd.

 

Hogyan tudok jelentkezni? 

A FIRST LEGO League Klub 2023 tavaszi szezonjára a jelentkezés lezárult. Ha szeretnéd, hogy értesítsünk az új FIRST LEGO League Klub eseményekről, indulásokról, akkor a forms.office.com/r/9hcENnLmDi linken tudsz előzetesen jelentkezni.

 

Kapunk LEGO készletet is?

Igen. A foglalkozások alatt a FIRST LEGO League Explore készleteket fogjátok használni, amit a hatodik foglalkozás után pedig neked ajándékozunk majd. A FIRST LEGO League Explore Home csomaggal ottthon 2-3 barátoddal közösen be tudtok kapcsolódni a FIRST LEGO League Explore globális vérkeringésébe. 

FIRST LEGO League 2021 Explore szett (45817)
FIRST LEGO League 2021 Explore szett (45821)

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ? Írj nekünk az fll@helloworldegyesulet.hu e-mail címre. 

 

 

A FIRST LEGO League Magyarországi partnerei:

 
       

Csapattámogatóink:


 
       

 

2024/ HelloWorld Egyesület (helloworldegyesulet.hu) / Minden jog fenntartva.

Kérdésed van az oldalon olvasható információkkal kapcsolatban? Hibát találtál? Írj nekünk: fll@helloworldegyesulet.hu